Ruslar Biden’in gitmesi “Zelensky’nin laneti yine işbaşında” diyor!

ABD’de başkan adaylığından çekin Joe Biden’ın bu kararı oldukça konuşuldu. Rus medyasından Sputnik, bu kararı “Zelensky’nin laneti yine işbaşında” şeklinde yorumladı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD), kasım ayında yapılacak seçimler öncesi yoğun bir gündem söz konusu. Donald Trump ve Joe Biden’ın yarıştığı seçimlerde Demokratlar’ın adayı Joe Biden, beklenen hamleyi yaptı.

Sağlık problemleri ve yaptığı ilginç hareketlerle dikkat çeken ABD Başkanı Joe Biden’dan adaylık açıklaması geldi. ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım’da gerçekleşecek seçimler için adaylıktan çekildiğini duyurdu. Biden, duyuruyu sosyal medya hesabından paylaştığı bir mektupla yaptı.

“Zelensky’nin laneti”

Rus haber ajansı Sputnik, bu olayı farklı bir pencereden yorumladı. Paylaşılan haberde, daha önce farklı devlet adamlarıyla görüşmeler yapan Ukrayna Devlet Başkanı Zelensy’nin görselleri servis edildi. Haberde “Zelensky’nin laneti yine işbaşında. Sırada kim var?” ifadeleri kullanıldı.

İşte paylaşılan o görsel..

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Teröre finansman sağlayan yabancı uyruklu 16 kişinin mal varlıkları donduruldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 16 kişinin Türkiye’deki mal varlıkları donduruldu. …

Bir yanıt yazın