Türk vatandaşı kimdir?

Aziz Dağtekin Yazdı

İngilizlerin güdümünde kurulan Türkiye’yi CHP hala ülkeyi biz kurduk biz kurtardık diyor ya inanmayın külliyen yalandır. Şeytani akla sahip olan ve dünyayı sömüren İngilizler, karşılarına çıkabilecek en büyük tehlike olarak suni İslam Türk’ü görmüşlerdir. 

Şia ve Vehabîliği yetiştirdikleri ajanlar marifetiyle yaygınlaştıran ve bir mezhepmiş gibi İslam’a tefrika olarak girdiren İngilizler, dünya barışını da tehdit etmektedirler. ABD’yi de 237 yıl önce İngiliz aklı kurmuş, süper güç olarak yaptıkları finansal desteklerle dünyanın katliamcı jandarması haline getirmişlerdir. Bu şeytani İngiliz akılı dünyayı rahat yönetebilmek için bin parçacıklara ayırmayı hedeflemiştir. Nitekim Osmanlı yönetiminde bulunan bütün topraklarda bilhassa Libya’da, Filistin’de yetiştirdikleri ajanlar ve satın aldıkları şahıslar yüzünden bu topraklarda üstünlük sağlamış ve binlerce Osmanlı askerinin şehit edilmesine sebep olmuşlardır. 

Bu sebeple birinci dünya savaşından sonra da Osmanlı üzerinde tahkimat kuran ve yetiştirdikleri ajanlar marifetiyle Osmanlı sultanlarını halkın nezdinde işe yaramaz ve uçkuruna düşkün liderler olarak lanse etmiş ve bu sebeple halkın Osmanlı idaresine baş kaldırmalarına öncülük etmişlerdir. Tıpkı bugün yaşadıklarımız ekonomik ve siyasi krizler o gün de aynısı yaşanmıştır. Dememiz o dur ki, İngiliz’in şeytani aklı hiç boş durmamış sönmemek üzere yaktıkları fitne ateşlerine sürekli benzin dökmüştür.

Yaşadığımız coğrafyamızda yaşanan olaylara bakacak olursak, dün olduğu gibi bugün de kan ve göz yaşı hiç eksilmemiştir. Bilhassa artarak devam etmiştir. İsrail’in sözde Müslüman gözüken Hizbullah ile savaşa tutuşuyor olması, Hizbullah’ın İslam olduğundan değildir. Hizbullah olsun, Suud’un Vehabi yönetimi olsun, İran olsun, Rusya olsun bunlar hep Yahudiliğe hizmet eden köle zihniyet olmuştur. Suriye’de hava üssü ve hava savunma sitemi bulunan Rusya’nın İsrail saldırılarına ses çıkarmaması tesadüfi değildir. İsrail’in Şam’ı bombalamasına ses çıkarmayan Rusya ile Esad rejim güçlerinin konu İdlip ve Türkiye olunca kuzeye tank sevkiyatı yapıyor olmaları da hiç şaşırtıcı ve yanıltıcı değildir. 

Sonuçta büyük üstat merhum Kadir Mısırlıoğlu’nun iddia ettiği gibi, birinci cihan harbinden sonra 3 Yahudi devlet kurulmuş. İddiaya göre, kurulan Yahudi devletlerinden biri Rusya, biri Türkiye, diğeri de İsrail’dir.  Bu Yahudi devletlerinin kurulduğunu nerden anlıyoruz? Merhum Kadir Mısırlıoğlu’nun yanı sıra bir hain suikasta kurban giden merhum Uğur Mumcu’nun bir tarihte yaptığı konuşmasından da anlıyoruz. 

Ne diyor konuşmasında merhum Uğur Mumcu? 

“Mutafa Kemal ve düşün arkadaşları batılı ve laik sistemi benimsediler. 1928 yılında anayasadan devletin İslamcı devleti olduğunu belirten maddesi kaldırıldı. 1930 yılında da merkezi okullarda din dersleri,1939 yılında da köy okullarından din dersleri tamamen kaldırıldı. Türk vatandaşı tanımı diyor ki, Türk ne demektir? Türk vatandaşı kimdir? Türk vatandaşı İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalyan ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza mahkemeleri usulü yasasına göre yargılanan, Fransız idare hukukuna göre idare edilen ve İslam hukukuna göre gömülen kişidir.”

Şunu iyi kavramak lazımdır. Bu millet dinden uzaklaşınca hak ve hukuku bırakıp şeytani akıl İngiliz’in dümenine su taşıyınca hep gerilemiş hep toprak kaybetmiştir. Düşünebiliyor muyuz? 1. dünya savaşında biz kimlerle savaştık? İngiliz, Fransız, Yunan ve diğer Avrupalılarla değil miydi? Peki biz şimdi onlara niye düşmanlık yapmıyoruz da Arapları düşman görüyoruz? Bir de bu yetmiyormuş gibi cennet mekan Osmanlı Sultanlarını hain ilan ediyor onlara düşmanlık ediyoruz. Şimdi anlayabildiniz mi İngiliz’in şeytani aklının oluşturduğu algılarla bizi niçin birbirimize nasıl düşman yaptığını?

Birbirimizi ve düşmanlarımızı iyi tanımak adına şu soruların cevabını doğru mecralarda aramamız gerekmez mi? Osmanlı sultanları değil miydi kanlarıyla suladıkları bu toprakları bize yurt kılan? Osmanlı Sultanları değil miydi yedi düvele karşı savaşan 3 kıtada at sırtında cenk eden? Osmanlı Sultanları değil miydi 700 yıl dünyaya nizam veren? Osmanlı Sultanları değil miydi iki cihan güneşi selver-i alem efendimizin methiyesine mazhar olan? Öyleyse gelin ecdadımıza sahip çıkalım, kime düşmanlık edeceğimizi, bizi bölmek isteyen ülkemizi parçalamak isteyen dahili ve harici düşmanlarımızı iyi tanıyalım. 

Emperyalistlerin bizi bizden koparmak üzere yazılan yalan tarihine, yalan kurtarıcı sözlerine kanmayalım. Dünyaya yön veren, sömüren, sürekli savaş çıkartan şeytani İngiliz aklı dur durak bilmiyor. Müslüman, Yahudi demeden oluk oluk kan akıttırıyor. Bunun en somut örneği, İngiliz’in kuyruğuna takılan ABD, soykırımcı ve katliamcı İsrail’e verdiği destekle Ortadoğu’da terör estirmekte, kadın, çoluk çocuk, ibadethane okul demeden hepsini yok etmektedir. 237yıllık bir tarihe sahip olan ABD, tarihe de mabetlere de kültürel değerlere de bütün insanlığa düşmanlık etmektedir. Şunu iyi kavramak gerekir ki, tarihi olmayan tarihi bilemez, tarihi mabetlere saygı duyamaz. Orta Doğu’yu kana bulamak isteyen Siyonistleri, sömürgeci emperyalistleri şiddet ve nefretle kınıyor, dünya insanlığını uyanışa davet ediyorum.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hizbullah’ın evini hedef aldığı Netanyahu’nun ölümü yaklaştı!

Lübnan’dan fırlatılan insansız hava aracı (İHA) İsrail’in kuzeyinde Kayserya kentinde Başbakan Binyamin Netanyahu’nun konutunun da …

Bir yanıt yazın