İsrail, Hamas ve Hizbullah liderlerini biliyor da neden esirlerinin yerini bilmiyor?

Aziz Dağtekin Yazdı

 

İsrail, dünyanın aklı ile resmen alay ediyor. Yanına aldığı kukla Biden ile de dünyanın gözünün içine baka baka Orta Doğu’da oluk oluk masum kanı akıtmaya devam ediyor.

İnsan düşünmek bile istemiyor. Binlerce masum insan bir inat uğruna yok ediliyor. ABD, İngiliz, Fransa, hatta eski soykırımcı Almanya bile soykırımcı ve piyon olarak kullandığı İsrail’e kuyruk olmuş durumdalar. Siyasi ömrünü tamamlayan Netanyahu, yine siyasi ömrünü tüketen bunak Biden korkmadan, çekinmeden iyi polis kötü poli rolüyle ortak katliam yapmaya devam ederlerken, kimse bunlara şu soruyu soramıyor:

Ey İsrail ve MOSAD!

Gazze ve Lübnan’da bütün Hamas’ın ve Hizbullah’ın üst düzey yöneticilerinin yerlerini bilecek kadar, istihbarata sahipsen neden kendi esirlerinizin yerini bilecek kadar istihbarata sahip değilsiniz? Eğer esirlerinizin yerini bilmiyorsanız Hamas ile Hizbullah liderlerinin bulunduğu yere nasıl ulaştınız? Yok bu liderlere istihbarat sayesinden ulaştıysanız  kendi esirlerinizi niye kurtarmadınız? Yok esirlerinizin yerini bildiğiniz halde, sırf Filistinlileri ve Lübnanlıları öldürmeye devam etmek için kendi esirlerinizi bilerek kurtarmamakla ve masum insanları katletmekle insanlık suçu işlemiş olmuyor musunuz?

Gerçi siz bebek, kadın çoluk çocuk demeden adam öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Bu özelliğinizi bilmeyenimiz yoktur. Bu sebeple öldürdüğünüz insanlıkla birlikte tarihi ve kültürel değerleri de bir bir yok ediyorsunuz. Buna da ABD ve AB ülkeleri alkış tutuyor. Kimse HAMAS’ı kınamasın. Çünkü onlar bir terör örgütü değiller. Onlar vatan savunması yapıyorlar. HAMAS liderleri için kimse “onlar şan-şöhret için öldüler” diyemez. Çünkü onlar Çanakkale ruhuyla vatanları için şehit düştüler. İşin özeti HAMAS liderleri İsmail Haniyye, Yahya Sincar ve diğerleri şerefiyle yaşayıp, şerefleriyle öldüler. Bizler yağmurdan kaçarken, onlar bomba sağanağında ne şartlar yaşayıp Siyonistlerle ölümüne savaşıp şehit düştüler.

Biliriz ki kahramanlar zorlukların ardında olanlardır. 30 metrekarelik bir tünelde Mücahit olmak bu olsa gerek. Rabbim vatanı için çarpışarak hain tuzaklar sonucu şehit düşen tüm kahramanların şehadetini kabul buyursun Peygamber efendimize komşu eylesin. Türlü hileyi şeriyelerle kutsal mabetlere, masum canlara kıyanları da kahrı perişan eylesin. Ne diyelim gücüm ancak buna yetiyor. Kalemimizle cihada katılıyor, kalbimizle de buğz ederek, zulme katılanları da lanetliyorum.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Mali sıkıntı yaşayan CHP’li Bodrum Belediyesi, halktan para istedi

30 yıldır CHP tarafından yönetilen Bodrum Belediyesi, mali sıkıntılarla karşı karşıya! ‘Katılımcı Belediye’ modeliyle dikkat …

Bir yanıt yazın