3 bakan patlamanın olduğu Amasra bölgesine gidiyor

Maden ocağında patlama nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile İçişleri Bakanı Soylu Bartın Amasra’ya gidiyor.

Bartın’da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vali Nurtaç Arslan, patlamanın nedeninin henüz bilinmediğini bildirdi.

Tüm ekipler seferber edildi

Bartın Valiliğinden yapılan açıklamada, “Amasra Taşkömürü İşletme Müessesinde saat 18.15 sıralarında -300 kotunda henüz nedeni belli olmayan kısmi bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine tüm ekiplerimiz seferber edilerek gerekli çalışmalara başlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Bakanlar olay yerine gidiyor

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, patlamanın hemen ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bölgeye gitmesi talimatını verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ve İçişleri Bakanı Soylu’nun Amasra’ya gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hazine Bakanlığı’ndan “stok vergisi” iddialarına yalanlama!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ürün stoklayanlara yönelik vergi getirileceği yönündeki haberleri yalanlayarak, böyle bir çalışmanın …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.