Adana Emniyetinden teröre geçit yok! Terör örgütü zanlısı 2 kişi yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü’nden huzur bozucu eylemlere ve her türlü bölücü terör örgütlerine  göz aştırmadığı bildirilerek, kanlı terör örgütü elebaşısı bebek katili Öcalan’ın propagandasını yapan 2 terör örgütü üyesi göz altına alındığı bildirildi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz gün merkez Seyhan ilçesinde bir köprüye 2 kişi PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterini asıp bu anları sosyal medyadan paylaştı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hemen inceleme başlatıp 2 şahsı operasyonla gözaltına aldı.

Olyala ilgili olarak, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Seyhan’da PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterini asan, terör örgütü üyeliğinden kaydı mevcut iki şahıs; polislerimizce yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hiçbir unsura müsamaha gösterilmeyecektir” igörüşlerine yer verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Trump’tan Çin’e yüzde 50 ek vergi uyarısı ve yeni anlaşma beklentisi

Çin’e yönelik gözdağı açıklaması sonrası Donald Trump, yaptığı yeni paylaşımda “Çin anlaşmak istiyor ancak nasıl …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.