AK Parti’nin Meclis Başkan adayı Numan Kurtulmuş oldu

AK Parti ve MHP grubu, Meclis Başkanlığına Numan Kurtulmuş’u aday gösterdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde başkanlık süreci başlıyor.

Milletvekillerinin yemin töreninde Meclis’in en yaşlı üyesi olan Devlet Bahçeli, geçici başkanlık görevini üstlenmişti. TBMM Genel Kurulu, 7 Haziran’da geçici Meclis Başkanı Devlet Bahçeli Başkanlığı’nda toplanacak.

Gizli oylama ile yeni Meclis başkanı seçiminin ilk turu yapılacak. Bu kapsamda Meclis’teki gruplar Meclis Başkan adaylarını belirliyor..

AK Parti’nin Meclis Başkanlığı adayı Kurtulmuş
AK Parti ve MHP grubu, Meclis Başkanlığına Numan Kurtulmuş’u aday gösterdi. Muhalefetin adayının kim olacağı merak konusu oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Motorine 2,64 ₺ indirim bekleniyor!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişimler sonrası akaryakıt tabelalarında güncellemeye gidilerek, bu gece yarısından itibaren …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.