Antalya’da 4.8 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi… Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir deprem meydana geldi. AFAD’da yer alan verilere göre depremin büyüklüğünün 4,8 olduğu belirtildi.

 Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir deprem meydana geldi.

ANTALYA’DA 4,8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nda (AFAD) yer alan verilere göre depremin büyüklüğünün 4,8 olduğu belirtildi.

Saat 22,13’te, Gazipaşa’ya 73,72 kilometre mesafede meydana gelen depremin yerin 34,79 kilometre derinliğinde oluştuğu açıklandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek: ABD’nin gümrük tarifesi artışı, piyasalarda risk algısını artırdı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; ABD’nin Türkiye’ye uygulayacağı yüzde 10 ek gümrük tarifesiyle ilgili …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.