İskenderun’da korkunç kaza! 5 kişi öldü 15 kişi yaralandı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni boşalan tırın, polis ekiplerinin uygulama noktasındaki araçlara çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
Alınan ilk bilgilere göre, Hatay-Belen kara yolundan İskenderun istikametine seyir halindeki sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen tırın freni, Denizevleri kavşağı yakınlarında boşaldı.
Tır, önce Deniz Alayı Kavşağı’nda polis ekiplerinin uygulama noktasındaki araçlara, ardından bir spor salonunun duvarına çarparak durabildi. Korkunç kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldığı, kontrol noktasındaki ekiplerin olay yerinde çalışmasının sürdürüldüğü bildirilirken, kazadan yaralı olarak hastaneye kaldırılanlarla ilgili bilgi alınmadığı bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Çin’e yüzde 125 vergi uygulayan Trump, diğer ülkelere 90 gün süre tanıdı

Çin’e gümrük vergisini yüzde 125’e çıkararak Çin hariç diğer ülkelere 90 gün vergiyi durduran ABD …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.