Taze fasulye zam şampiyonu!

Doğu Marmara’nın Şubat ayı zam şampiyonu yüzde 52,79 artış ile taze fasulye olurken, fiyatı en çok düşen ise yüzde 18,16 ile çocuk için bot oldu.
Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre Doğu Marmara bölgesini kapsayan Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova illerinde Şubat ayında fiyatı en çok artan madde yüzde 52,79 ile Taze Fasulye oldu.
fasulyeyi yüzde 34,53 artış ile marul, yüzde 20,43 artış ile maydanoz, yüzde 10,63 artış ile ıspanak, yüzde 8,29 artış ile patates oldu.
EN ÇOK DÜŞEN ÇOCUK BOTU
Fiyatı en çok düşen madde ise yüzde -18,16 ile çocuk için bot, yüzde 17,85 ile kadın için kazak, yüzde 16,70 ile domates, yüzde 15,02 ile patlıcan ve yüzde 11,39 ile kadın için bot oldu.
Fiyatı artan ürünlerin gıda ağırlıklı olduğu fiyatı düşenlerin ise kışlık giyecek olduğu gözlendi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Pendik’teki intihar gibi kazada tatilden dönen 4 öğretmen hayatını kaybetti

Pendik’te gişelerde meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin tatilden döndüğü öğrenildi. Geçtiğimiz hafta Umman’a geziye giden …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.