Ümit Özdağ’ın iftira attığı genç, depremzedelere yardım eden Türk hafız çıktı!

Ümit Özdağ’ın “Suriyeli bir kişi itfaiye personelinin telefonunu çalıyor” ifadesiyle iftira attığı gencin Türk vatandaşı olduğu ve depremzedelere yardım ettiği ortaya çıktı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, iftiralarına bir yenisini ekledi. 

Ümit Özdağ’ın sosyal medya hesabından “Suriyeli bir kişi itfaiye personelinin telefonunu çalıyor” ifadesiyle iftira attığı gencin Türk vatandaşı olduğu ve depremzedelere yardım ettiği ortaya çıktı. 

Hakkın hukuk önünde arayacağını söyleyen genç, “Ümit Özdağ’ın yaptığı provokatörlüktür.  Ben Türk Vatandaşıyım. Hırsız hiç değilim, ben Diyanet Vakfı’nda hafız biriyim. 2-3 gündür depremzedelere yardım götürüyoruz.” dedi. 

Öte yandan Ümit Özdağ, yalanı ortaya çıkınca tweetini silmek zorunda kaldı. 

TECAVÜZ İDDİASI DA YALAN!

Özdağ’ın Hatay’ın Hassa ilçesinde 12-13 yaşındaki kız çocuğunun tecavüze uğradığı da yalan çıktı.

İletişim Başkanlığı Dijital Medya Birim Koordinatörü Aslan Değirmenci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yalanı yayanlar hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek: ABD’nin gümrük tarifesi artışı, piyasalarda risk algısını artırdı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; ABD’nin Türkiye’ye uygulayacağı yüzde 10 ek gümrük tarifesiyle ilgili …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.