Hizbullah, katil İsrail’in 15 noktasını füze ile vurdu

Orta Doğu’da ipler iyice kopuyor. Kana doymak bilmeyen İsrail, dünden bu yana Lübnan’ı birkaç kez daha vurması üzerine Lübnan’ın Güneyindeki Hizbullah güçleri İsrail’in 15 noktasını birden vurdu. Bölgede kırmızı alarm verildi.

Alınan bilgilere göre, bölgeye savaşı yaymak ABD, İngiltere ve Fransa’yı yanına çekmek isteyen İsrail ateş ile oynamaya devam ediyor. Bunun üzerine İran saldırı hazırlığını sürdürürken, ABD, İngiltere ve Rusya Lübnan’daki vatandaşlarını ülkeyi terk etmelerini istedi.

Öte yandan dünya barışını tehdit eden, Filistin’i Osmanlı’dan koparıp İsrail’i kuran İngiltere de bölgeye ek askeri güç göndereceğini açıkladı. Bu gelişmelere rağmen Beyrut’ta ki Hizbullah güçleri, İsrail’in 15 noktasını saat 00.24 saatleri arasında düzenlediği 50 füze ile vurduğu bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin, neden, nasıl öldürüldü? Cinayet ile ilgili 10 flaş iddia!

Diyarbakır’da vahşice öldürülen Narin Güran cinayetinin nasıl ve neden işlendiğine dair birbirinden farklı senaryolar gündeme …

Bir yanıt yazın