Devrim Muhafızları Komutanı: Saldırı için koordinat verildi

İran Devrim Muhafızları komutanı, Süleymani’nin öldürülmesine misilleme olarak ülkesinin erişebileceği her yerde Amerikalıları cezalandıracağını söyledi.

Güney Kerman eyaletindeki Muhafızların komutanı General Gholamali Abuhamzeh, yaptığı açıklamada Körfez’deki gemilere muhtemel saldırılar olasılığını dile getirdi.

General yaptığı açıklamada ayrıca, “Hürmüz Boğazı, Batı için hayati bir nokta ve çok sayıda Amerikan muhrip ve savaş gemileri oradan geçiyor… Bölgedeki önemli Amerikan hedefleri uzun zamandan beri İran tarafından tespit edildi… 35 ABD hedefi ve ayrıca Tel Aviv de ulaşabileceğimiz menzilde” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP ve Cumhur İttifakı’ndan evet, muhalefetten ret! İşte Mekke Anlaşması tablosu

Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan arasındaki Mekke Ortak Savunma Anlaşması TBMM Genel Kurulu gündemine geliyor. …

Bir yanıt yazın