Suriye’de TSK üssüne hain saldırı, 5 polisimiz ile 3 askerimiz yaralandı!

Suriye’de, PKK/YPG terör örgütünün TSK üssüne yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda 5 polis ile 3 asker yaralandı.
Suriye’nin PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Tel Rıfat kırsalındaki teröristler tarafından, akşam saatlerinde Dabık bölgesindeki Türk Silahlı Kuvvetlerinin üs bölgesine çok namlulu roketatar saldırısı düzenlendi.

5 POLİS, 3 ASKER YARALANDI

Saldırıda üs bölgesinde bulunan 5 özel harekat polisi ile 3 asker yaralandı. Yaralı güvenlik güçleri saldırının ardından bölgeden tahliye edilerek, ambulanslarla Gaziantep ve Kilis’te bulunan hastanelere kaldırıldı.

PKK/YPG’Lİ TERÖRİSTLERİN BULUNDUĞU BÖLGE ATEŞ ALTINA ALINDI

Saldırının ardından sınır hattı ve Suriye içerisinde bulunan üs bölgesinde konuşlu birlikler, PKK/YPG’li teröristlerin bulunduğu bölgeyi obüs ve roketatarlar ile ateş altına aldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

SON DAKİKA | Dubai–Tel Aviv Uçağında Alarm! Kaçırılma Şüphesi Resmen Yalanlandı

Dubai–Tel Aviv seferini yapan Flydubai uçağında yaşanan olağanüstü gelişme bölgede alarma neden oldu. Yaklaşık 180 …

Bir yanıt yazın